Boeken

Tot nu toe heb ik twee boeken geschreven onder pseudoniem. Het zijn verhalen uit de beginfase van mijn schrijven en inmiddels zou ik het anders doen. Toch ben ik er trots op, want het heeft me gebracht waar ik nu ben. Schrijven is een groot avontuur. Een zoektocht naar mijn eigen stijl, een spel met woorden, frustrerend en uitdagend tegelijk.

Het project waar ik nu aan werk is de biografie van een gigolo, dat ik schrijf onder mijn eigen naam; Marcia van der Schaaf.

Meer daarover lees je op de pagina De biografie van een gigolo

Mijn boeken zijn te koop als paperback en e-book.

Bevlogen Liefde

€12.95

Wil je Bevlogen Liefde bij mij bestellen? Stuur me een mail en ik zorg ervoor dat je het boek thuis ontvangt.

E-book? klik hier.

Roos droomt van een onafhankelijk leven en heeft een zorgvuldig uitgezet plan voor haar toekomst. Een man komt daar niet in voor. Tot ze tijdens een van haar vluchten naar Dubai de aantrekkelijke Hakim tegenkomt die haar meeneemt naar een wereld vol luxe. Hij is overweldigend en mysterieus, wat houdt hij achter? Roos wordt overvallen door haar eigen verliefdheid. Dat dwingt haar tot het maken van keuzes. Zal ze afwijken van haar plan en kiezen voor een liefde die haar afhankelijk maakt?

Tales by Alicia

€12.95

Wil je het verhalenbundel Tales by Alicia bij mij bestellen? Stuur me een mail en ik zorg ervoor dat je het boek thuis ontvangt.

E-book? klik hier.

‘Mijn hoofd bonst, ik lig naast de haard op de grond met alleen nog mijn hemdje en slipje aan. De plakkousen die gisteravond nog sexy onder mijn glitterjurkje zaten, hangen nu afgedragen op mijn enkels. Onder de kerstboom zie ik mijn verdwaalde pumps liggen.’

De sexy verhalen in Tales by Alicia zijn gebaseerd op werkelijke situaties en versterkt door haar fantasie. Of het nu gaat om de sexy buurman of een uit de hand gelopen feestje, achter elke situatie en iedere ontmoeting en schuilt een verhaal. Lees en laat je verwarmen.

Eerdere publicaties: http://www.aliciachris.nl Het verhaal; ‘De Sexy Buurman,’ gepubliceerd in het zomer-verhalenbundel van Chantal Janzen, &C Een Interview en een review in het erotisch tijdschrift Oh Magazine Online publicaties van korte verhalen.