Over mij

Hoe mijn liefde voor schrijven begon?

In 2016 ben ik een blog gestart omdat ik een plek wilde creëren waar ik in alle openheid over liefde & seks kon schrijven. Al snel ging mijn fantasie met me aan de haal en combineerde ik het bloggen met het schrijven van korte sexy verhalen. Dat heeft voor mij vele deuren geopend. Ik heb verslag mogen doen van leuke events, boeklanceringen en bijzondere beurzen. Ik heb veel geleerd en inspirerende mensen ontmoet. Het schrijven heeft geleid tot fotoshoots en publicaties in de &C en in Oh Magazine. Twee jaar lang schreef ik onder pseudoniem sexy verhalen voor de site LotteLust & Easytoys. Daarnaast heb ik in eigen beheer twee boeken uitgegeven; Tales by Alicia, een verhalenbundel en Bevlogen Liefde, een bouquetverhaal. Momenteel werk ik aan het levensverhaal van een bijzondere man en dat wil ik uitgeven onder mijn echte naam. Daar hoort natuurlijk een website bij. Een plek waar ik ruimte creëer om over meerdere onderwerpen te schrijven. Er zijn nog zoveel avonturen te beleven en ik heb enorm veel ideeën die ik wil gaan uitwerken.

Persoonlijk

Ik ben geboren in het prachtige jaar 1976. Op mijn vijfde emigreerde ons gezin naar Australië en daar heb ik tot mijn negende levensjaar gewoond. Ik heb eerder Engels leren schrijven dan Nederlands. Daar heb ik mijn hele leven alleen maar voordeel aan gehad, tot ik begon met schrijven. Mijn teksten werden onder een vergrootglas gelegd en ik wist minder van de Nederlandse taal dan ik dacht. Nog elke dag leer ik bij en dat maakt het schrijven juist zo leuk. Soms is het lastig om mijn eerste verhaal terug te lezen omdat ik het nu anders zou schrijven. Toch ben ik daar wel trots op, want het was de eerste stap.

Gelukkig gaat het bij het schrijven om de creativiteit van het verhaal en daarna komt pas de taal. Althans, dat is mijn motto, want anders kom ik tot niets.

Liefs Marcia

Wij hebben twee dochters van 21 en 19 jaar en een zoon van 12 jaar. Ons gezin wordt aangevuld, of eigenlijk geregeerd door onze twee teckels. Daarnaast hebben wij nog een grote liefde; Andalusië, met name regio Malaga. De levendige en toch gemoedelijke sfeer van deze stad maakt dat ik me daar altijd meteen thuis voel. Wij hebben een casa met 12.000m2 grond in de bergen van Coín, een half uurtje rijden vanaf Malaga. Zo combineren we de rust en de ruimte van het leven tussen de fruitbomen met de levendigheid van de stad en de sfeer van het strand. Op deze site zullen verhalen, blogs en schrijftips elkaar afwisselen. Soms vanuit Nederland en soms vanuit Spanje.

Veel plezier met lezen!

© Marcia Bloemberg-van der Schaaf