Spanje

Dreams

Na een jaar zoeken zijn wij in april 2022 de trotse eigenaars van een Spaanse finca in Coín. Het is een plek geworden waar ik mezelf kan afzonderen om te schrijven, maar waar we ook met ons gezin kunnen genieten van het buitenleven. Op deze pagina staan de blogs over onze Spaanse droom en ik hoop dat daar veel verhalen bij gaan komen.

Emigreren, droom of werkelijkheid?

Blog – Een Ik Vertrek-je

Casa RosaMaria Deel 1 Als ik iets geleerd heb van het terugkijken van alle afleveringen van Ik Vertrek is het wel dat je flexibel moet zijn als je stappen onderneemt richting het buitenland. In ons geval Spanje. Hoewel het op dit moment nog om een tweede huis gaat moet er evengoed enorm veel geregeld worden.…

Blog – Emigreren, droom of werkelijkheid?

Het roer om, een B&B beginnen aan de kust of een kasteel opknappen a la de Meilandjes, we dromen er allemaal wel eens van. Het leven omgooien, de dagen anders indelen. Nu ambieer ik geen B&B maar kan ik wel met groot verlangen kijken naar schrijfsters die een tweede huis hebben in Zuid—Spanje, op Ibiza…

Blog – Het totale verval

Nog voor de wekker is gegaan trek ik mijn joggingbroek en hoodie aan. Ik sluip naar beneden, de trap kraakt en de hondjes ontwaken. Ze trippelen blij achter me aan. Vandaag mag ik eigenlijk in bed blijven. Uitslapen en wachten op ontbijt op bed, maar ik ben te onrustig. Beneden is het donker, stil en…

Kom gerust even langs