Blog – Een dagje beurs

Een beurs. De plek waar bedrijven hun diensten en producten tonen aan elkaar en aan de bezoekers. De ene stand is vaak nog unieker en grootser dan de andere en ze hebben maar een doel: netwerken, samenwerkingen zoeken en nieuwe klanten aantrekken. In opzet is een erotische beurs niet veel anders. Of …?

Afgelopen zaterdag stond ik met Tom op Loversland. Een beurs waar Bobbie Eden – je kent haar wel van het haken – haar naam aan heeft verbonden. In de basis hetzelfde als iedere andere beurs, er zijn maar een paar verschillen.

Zo zijn er geen strakke witte stands met blauw licht, maar stands met hard rood, zwart en roze.

Geen banners met grote kantoren, maar banners met halfnaakte mannen en vrouwen.

Geen verkooppraatjes van dames in mantelpak, maar marktkramen met stapels paarse dildo’s, sextoys en lingerie.

Geen zelfbenoemde motiverende spreker op het hoofdpodium die je in vijf stappen de weg naar de top uitlegt, maar shows van strippers en Dries Roelvink.

Outfit of the day

Het is misschien niet voor iedereen en sommigen zullen er gerust een mening over hebben maar ik heb vooral mensen gezien die samen plezier beleefden en genoten van een gezellige dag.

Het publiek was gemengd er waren stellen tussen de vijfentwintig en vijfenzestig, nog altijd opzoek naar iets nieuws voor in de slaapkamer. Er waren bezoekers keurig gekleed in pak en bezoekers volledig in het leer uitgedost.

De stand van Tom was ingericht als een woonkamer met warme bruintinten en zacht licht. Het was een oase van rust tussen de schreeuwerige stands. Recht voor de stand stonden hele lieve mensen die BDSM artikelen verkochten. Naast de handboeien, zwepen en andere attributen hadden zij een schommel uitgestald. Een zwart leren kuip dat met vier kettingen aan een stalen frame was bevestigd.

Het gevaarte zorgde voor hilarische momenten voor ons en voor de mensen die erlangs liepen. Maar het mooiste vond ik nog toen er een stel stopte waarvan de vrouw in een rolstoel zat. Het was een jonge vrouw, niet ouder dan dertig. Samen met een groepje vrienden hadden ze oog voor die schommel. De vrouw wilde het proberen, ze waren er nu toch. Ze kon kort staan en met hulp van haar vriend en de mensen van de stand probeerde ze in de schommel te komen. Het lukte! En, heel eerlijk gezegd zag er best comfortabel uit. Of ze het ding gekocht hebben weet ik niet, maar ik kan me indenken dat het voor hen in de slaapkamer een handig hulpmiddel is. Gaaf toch?

De flyer
Mijn boeken in de stand

Heel eerlijk gezegd ben ik niet zo’n netwerker en zit net zo lief in mijn bibliotheek te schrijven. Gelukkig was Tom er en hebben we veel flyers uitgedeeld. Ik heb een aantal boeken verkocht en cliënten van Tom ontmoet die in zijn verhaal voorkomen. We hebben mensen uitgelegd waar zijn levensverhaal over gaat. De dames waren enorm enthousiast en de pre-orders liggen al klaar.

Het was goed voor mij om een hele dag samen met Tom op te trekken en te zien hoe hij is in zijn rol als gezelschapsheer.

Wij weten dat we op de goede weg zijn en nu is het aan mij zijn verhaal ‘even’ af te maken.

Wordt vervolgd …

Liefs,

Marcia

Note: een beurs als deze is voor mij niet nieuw. Ik ben er eerder geweest voor een opdrachtgever en heb daar een blog over geschreven. klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: